Werkwijze

De werkwijze is flexibel en passend bij de persoon. Om enige houvast te bieden kan een traject bestaan uit de volgende onderstaande stappen

  • Facebook
  • Instagram

               1         Situatie in kaart brengen

Tijdens het intakegesprek brengen we in anderhalf uur samen jouw situatie in kaart. Ook bespreken we of het waardevol is om bepaalde bloedwaarden te laten meten. En zo ja, welke. 

hiring-manager-meeting.jpg
make-next-presentation-best-yet-open-gra

       2        Uitleg verstoorde werkingsmechanismen

Na het in kaart brengen van jouw situatie en symptomen geef ik jou inzicht in de werkingsmechanismen die volgens mij verstoord zijn in kaart en die uiteindelijk tot jouw symptomen hebben geleid. Tijdens de uitleg geef ik informatie die je ook mee naar huis krijgt of via email opgestuurd krijgt.

                   3      Direct toepasbare adviezen

Samen stellen we een plan van aanpak op. Hierbij kijken we wat voor jou haalbaar is. Zo' n plan van aanpak bestaat uit adviezen grotendeels over voeding, supplementen, beweging en ontspanning. Na het eerste consult heb je dus direct advies waarmee je gelijk aan de slag kunt.

                           4      Veranderfase

Gezondheid en werkinsmechanismen veranderen heeft tijd nodig. Eventuele ondersteuning via de email of telefoon indien gewenst.

                  5            Vervolgconsult

Herhaling van voorgaande cyclus, aanpassing en verbetering waar nodig. Een schatting van het aantal consulten ligt tussen de 1 tot 5 consulten liggend aan de problematiek verspreid over een periode van een aantal weken tot een jaar.

                                  Klachten?

Heb je klachten over mijn werkwijze of behandeling? Deze praktijk is onstaan vanuit de ideologie mensen te helpen. Mocht je je ergens onrechtmatig in behandeld voelen, neem dan graag eerst contact op met mij en dan proberen we er samen uit te komen. Mocht dit niet gelukt zijn dan kan je altijd nog terecht bij de klachtencommisie van het NIP.

© 2020 Upotential - Powered by S. Knobben

 

Praktijk Psycholoog Knobben. sknobben@upo tential.nl  +31(0)623181161 

  • Facebook
  • Instagram